O nama

GTP d.o.o. razvija se kao servis za poslovne subjekte koji žele zadržati svoj fokus na osnovnoj djelatnosti, a usluge kadrovskih i knjigovodstvenih, pa čak i tajničkih poslova, povjeriti nama kako bi bili sigurni da se sve odvija u skladu s postojećim propisima.

Nudimo Vam uslugu preuzimanja i dostave dokumentacije u Vaš poslovni prostor na cijelom području Karlovačke županije.

U mnoštvu propisa koji definiraju zakonitosti rada pojedinih djelatnosti, naša je uloga da Vam, uz knjigovodstvene poslove, osiguramo i pomoć u praćenju propisa iz područja radnih odnosa što uključuje sastavljanje svih potrebnih pojedinačnih akata iz radnih odnosa, poštivajući važeće kolektivne ugovore koji Vas obvezuju.

Posjedovanje potrebnih certifikata za online prijave i odjave radnika, koje koristimo kao opunomoćenik za naše klijente, oslobađa Vas obilazaka raznih ustanova.

Blagovremeno ćemo Vas upozoriti na sve zakonske promjene koje se tiču Vaše osnovne djelatnosti, a imamo i iskustva s klijentima koji su uspješno aplicirali za poticajna sredstva od različitih izvora i njima unaprijedili svoje poslovanje.

U dugotrajnom radu stekli smo iskustvo prateći iste klijente preko dva desetljeća, a na Vama je da ga iskoristite za Vaše poslovne ciljeve.

Ugovorom koji sklopite s nama dobivate sve opisane usluge za mjesečno ugovoreni iznos bez dodatnih doplata za neograničeni broj izvješća koja su Vam potrebna tijekom godine za razne svrhe.

Eventualne upravne postupke pred poreznim tijelima, koje su vezani za naše usluge, pratimo tako da s Vama sudjelujemo u istima. Dakako ako u svom radu slijedite naše upute, neće ih ni biti.

Pravne informacije